Assistance

A Mercarius szerződésben vállalja, hogy teljeskörű assistance szolgáltatást nyújt Önnek. Saját assistance szolgáltatásunknak köszönhetően gyorsan ügyfeleink segítségére tudunk sietni és saját trailerünkkel azonnali elszállítást tudunk biztosítani.

  • Vállaljuk, hogy az ország bármely pontján 4 órán belül segítséget tudunk nyújtani.
  • Szükség esetén az Ön igényeihez igazítva csereautót, továbbutazás megszervezését, műszaki segítségnyújtást, helyszíni javítást biztosítunk.
  • Az assistance szolgáltatáshoz Önnek nem kell mást tennie, mint központi számunkat tárcsáznia.
  • Ügyintézőnk várakozási idő nélkül reagál a hívására és az egyedi helyzetet mérlegelve, az Ön igényeinek legjobban megfelelő szolgáltatást szervezi meg.
  • A segítség megérkezéséig folyamatosan kapcsolatban maradunk ügyfeleinkkel, amennyiben ők ezt igénylik.
  • A non-stop hívható központi számot ugyanakkor nem kell ügyfeleinknek megjegyeznie. Minden, a flottánkba tartozó gépjármű indítókulcsán szerepel, hogy szükség esetén időveszteség nélkül elérjenek bennünket telefonon.

Példa:

Ügyfelünk fontos üzleti tárgyalásra indul Pécsre, de Budapest határában leáll a gépjármű. Telefonon azonnal felveszi a kapcsolatot assistance központunkkal. Az ügyintéző az egyedi esetet vizsgálva látja, ügyfelünk elsődleges célja, hogy időben megérkezzen a tárgyalására. Ennek érdekében azonnal trailert küld a helyszínre, csereautóval. Ügyfelünk az új autóval folytathatja utazását, míg a meghibásodott járművet kollégáink elszállítják a legközelebbi szervizpontunkba. A csereautó mindaddig Önnél maradhat, amíg a felmerült hibát orvosoltuk a gépjárműben.