Autópálya matrica – bírságok

Flottakezelőnk támogatást tud nyújtani abban, hogy beszerzi az ügyfelek részére a kiválasztott autópálya matricákat, illetve figyeli azok lejáratát, és szükség esetén megújítja, kiegészíti azokat.

  • Mindezt a bérleti/flottakezelési konstrukción belül, külön térítés nélkül vállaljuk, így ezzel sem kell Önnek, illetve cégének foglalkoznia többet.
  • A céges autókkal sokszor „bátrabban” vezetünk, aminek könnyen lehet egy több tízezer forintos bírság is a vége.
  • Gyorshajtás, szabálytalan parkolás vagy egyéb közúti kihágás? Cégünk minimális ügyintézési díjért cserébe vállalja, hogy rendezi a bírságokat is: kiszámlázzuk a vállalatnak az összeget, ahol eldönthetik, hogy továbbszámlázzák-e azt az autó használójának vagy esetleg levonják a béréből.
  • Legyen szó tehát akár az autópálya matricákról, akár a bírságokról, a lényeg ugyanaz: a cégünk szolgáltatásai MINDEN-re kiterjednek, hiszen mi nem autót adunk ügyfeleinknek, hanem teljes körű szolgáltatást.

Példa:

A vállalat 100 autóból álló flottájából 50 olyan gépjármű van, melyek esetében szükséges az éves autópálya matrica, az ország teljes területére. Szerződéskötéskor mindezt tisztázzuk és az ügyfél által kiválasztott 50 járművet, akár már szállításkor a matricákkal ellátva adjuk át, majd egy év elteltével kicseréljük a lejárt matricákat. A 100 jármű üzembentartója az év során összesen 15 darab, különböző súlyú közúti szabálysértést vétett, melyek összesített büntetési tétele több 100.000 forint. A Mercarius ezen bírságok rendezését minimális kezelési költség fejében vállalja és mind a 15 esetben kiszámlázza a bírság összegeit az ügyfélnek