Biztosítások (casco / KGFB / önrészmegváltás)

Magyarország legnagyobb biztosítóinak partnereként rendkívül kedvező casco és felelősségbiztosítási tarifát garantálunk ügyfeleinknek.

  • Alapszolgáltatásunkba tartozik az Európára kiterjedő, teljes körű casco és a biztosítással kapcsolatos adminisztráció egyaránt.
  • Az önrész mértékét is Ön határozhatja meg a szerződéskötéskor.
  • Kedvezőbb biztosítási feltételeket tudunk Önnek elérni, mintha egyesével kötne szerződéseket a járművekre.
  • A szolgáltatásunk természetesen kiterjed a teljes kárrendezésre is. Ugyanakkor a Mercarius kárfelvételi jogosultsággal is rendelkezik, így ügyfeleinknek a kárbejelentő kitöltésén kívül semmilyen más teendőjük nincs egy káresemény kapcsán.
  • Lehetőséget biztosítunk az önrész kiváltására is GAP biztosítás segítségével. Így lényegében ügyfeleinket nem terheli költség Casco totálkár vagy lopás esetén.

Példa:

Személyi sérülés nélkül, egy kisebb koccanást szenvedett el a flottába tartozó egyik járműve. A biztosítási lapok cseréjét követően Önnek csak jeleznie kell a felénk az eseményt, elküldenie nekünk a biztosítási lapot és egyeztetni, mikor tudja a kárszakértőnk megtekinteni a járművet. Innentől kezdve már mindent mi intézünk Ön helyett. Egy 200 autóból álló flottánál az éves casco/kgfb biztosítási díjon milliós nagyságrendű összeget is megspórolhat. A Mercarius minden járműve biztosított, így több mint 2.000 autó ügyeit intézzük. A tízszer nagyobb járműpark folyományaként sokkal kedvezőbb árakat kapunk, mint ha Ön csupán a 200 járműre szeretne ajánlatot kérni.