Csereautó szolgáltatás

Amennyiben a flottába tartozó gépjármű javításra szorul, a szolgáltatási megállapodás szerint saját állományunkból garantáljuk Önnek a csereutót.

  • A szervizelés során a precíz és mindenre kiterjedő javítás mellett célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljünk, így ügyfelünk minél hamarabb a megszokott autóba ülhessen vissza.
  • Minden esetben arra törekszünk, hogy a javítási munkálatok ne haladják meg az 1-2 napot.
  • A szolgáltatási megállapodásnak megfelelően, üzemszerű használat mellett, a szolgáltatás tartalmazza valamennyi revíziós- és rendkívüli meghibásodással, továbbá gumicserék alkalmával szükséges cseregépkocsi biztosítását.
  • Mindezt a javítás TELJES idejére – éves limit meghatározása nélkül vállaljuk.
  • Ügyfelünk szerződéskötéskor és bármelyik szerződésmódosításkor eldöntheti, hogy milyen kategóriájú gépkocsira tart igényt a szolgáltatás igénybevétele során.
  • Más szolgáltatónak nem feltétlenül érdeke, hogy gyorsan visszaadja a járművet, hiszen miután csak limitált időre – jellemzően 24-48 órára – biztosít csereautót térítésmentesen, a csereautó költsége az ügyfelet terheli ezt követően.
  • A mi esetünkben – azon kívül, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb szempontunk – üzleti érdekünk is, hogy a járműve minél hamarabb útra kész állapotban legyen.

Példa:

Az Ön flottájába tatozó egyik jármű meghibásodik, amit jelez munkatársunknak, és mi elszállítjuk az autót a legközelebbi telephelyünkre. Megvizsgáljuk a problémát és kiderül, hogy a javítás nagyságrendileg egy hetet vesz igénybe, mert meg kell rendelnünk egy speciális alkatrészt. Ugyanakkor a gépjármű vezetőjének feltétlenül szüksége van az autójára munkája elvégzéséhez, így erre az egy hétre – és ha szükséges, akkor időkorlát nélkül – a Mercarius csereautót biztosít számára azonnal, minden plusz költség nélkül, a megállapodáskor kért szolgáltatásnak megfelelően. Amint elkészültünk az autó javításával, kollégánk keresni fogja Önt és igény szerint akár el is visszük az elkészült járművet munkahelyére.

Új szolgáltatás!

Mint az ország egyik legnagyobb elektromos járműparkkal rendelkező flottakezelője, bizonyos kategóriák esetén, már a csereautóink között is biztosítunk tisztán elektromos meghajtású, zöld gépkocsikat ügyfeleink részére. 

Azon ügyfeleink számára, akik elektromos autó hosszútávú bérlésében gondolkodnak, lehetőséget biztosítunk tesztvezetésre.

Rövid- és középtávra azonnal bérbe vehetőek ezek a járműveink.

Amennyiben új szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.