Flottakövetés menedzsment

Amennyiben fontos Önnek, hogy folyamatosan, akár valós időben is nyomon tudja követni a flottájába tartozó gépjárműveket, mi biztosítani tudjuk Önnek a megoldást!

  • A flotta kiválasztott járműveit – mely lehet a teljes autópark, költséghelyenként meghatározott gépjárművek stb. – interneten keresztül, a nap bármely szakában, valós időben nyomon követheti.
  • Kontrollálhatja az elektronikus menetlevelet és a fogyasztási normát, illetve számos további kiegészítő funkció közül is választhat.
  • Szükség esetén akár bonyolultabb telematikus rendszereket is beszerelünk az autókba.
  • A szolgáltatásunk nemcsak a rendszer kiépítését, üzemeltetését, karbantartását, de a 24 órás helpdesk működtetését is tartalmazza.

Példa:

Egy 50 darabból álló járműparkból 30 gépkocsival rendszeresen, hosszabb vidéki utakat tesznek meg a kollégák. A 30 járműből 5 esetben kiugró, +30% körüli benzinfogyasztást tapasztalható, így 1-2 hét alatt beszerelésre kerül a flottakövető szolgáltatásunk az érintett 30 járműbe. Innentől kezdve akár valós időben is láthatja, melyik autója pontosan hol található, milyen időpontokban és melyik járműnél történtek felesleges utak, melyik járművet használják esetleg munkaidőn kívül is vagy melyik autó fogyaszt – akár valamilyen technikai meghibásodás miatt – indokolatlanul sokat. A tapasztalat szerint egyébként a telematikai rendszerek beszerelését követően a céges járművek fogyasztása akár 20-30%-kal is visszaesik átlagosan.