Gépjármű beszerzés

A gépjárműbeszerzés minden gondját levesszük a válláról. Felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a minden szempontból ideális gépkocsik kiválasztásában, a költségek optimalizálásában.

 

  • Annak érdekében, hogy döntését megkönnyítsük, tesztautót biztosítunk Önnek.
  • Nálunk nincs felesleges papírmunka. Ügyfeleinket gyorsan, szakszerűen és profi módon szolgáljuk ki.
  • Minden szükséges ügyintézést elvégzünk Ön helyett:
    • megrendeljük,
    • forgalomba helyezzük,
    • és ellátjuk a szükséges okmányokkal a kiválasztott gépkocsikat.
  • Ügyfelünkként Önnek nincs más dolga, mint élvezni a tökéletes vezetési élményt és a Mercarius magas színvonalú szolgáltatásait.

Példa:

Amennyiben az Ön cége jelenleg „házon belül” kezel egy 30 autóból álló flottát, de szeretne ezektől a feladatoktól megszabadulni, mi segítünk ennek megoldásában és átvállaljuk Öntől a mindennapi ügyintézést. Felmérjük a jelenlegi flotta állapotát, a valós igényeket és a szükségleteket. A felmérés alapján meghatározzuk, hogy 20 darab alsó kategóriás, illetve 10 darab közép kategóriás jármű tudná a flottát kiszolgálni, majd Ön eldöntheti, milyen járműveket szeretne. Mi pedig megrendeljük, forgalomba helyezzük és leszállítjuk azokat.

A tanácsadás során javaslatot teszünk arra, hogy a kategóriákon belül mely típusok felelnének meg a legjobban az igényeknek, melyek üzemeltethetők gazdaságosabban, figyelembe véve az autók paramétereit, szervizigényét. Ezek alapján sokszor drágább járműveket tudunk ajánlani ügyfeleinknek alacsonyabb havi díj ellenében, amennyiben azok üzemeltetési költsége, szervizigénye alacsonyabb.

Mielőtt döntene, kipróbálhatja a kiválasztásra kerülő járműveket tesztvezetéseken is. Egy 30 darabos flotta leszállítása nagyságrendileg, átlagosan 3-4 hónap alatt meg is történhet onnan kezdve, hogy Ön belépett a Mercarius ajtaján. Viszont erre az időszakra sem kell autó nélkül maradnia, miután – ebben a méretben, a piacon egyedülálló módon – cégünk átmeneti időszakra is tud biztosítani kategória-, akár típus azonos autókat. Ez esetben pl. a frissen felvett munkatárs már az első munkanapjától aktívan el tud kezdeni dolgozni.