Gumiabroncs szolgáltatás

Vállalatunknál elsődleges szempont, hogy ügyfeleinknek prémium kategóriás szolgáltatást nyújtsunk, minden helyzetben a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk őket. Így természetes, hogy a gumiabroncsok tekintetében is a legmagasabb színvonalat kínáljuk.

  • Évente két alkalommal lecseréljük (téli- és nyárigumi-csere alkalmával) és ellenőrizzük az abroncsok minőségét.
  • Különös gondossággal választjuk ki a megfelelő minőségű abroncsokat, hogy a sofőrök minden közúti helyzetben számíthassanak a megfelelő tapadásra.
  • A felhelyezett abroncsnak nemcsak a profilmélységnek kell eleget tennie, de az évszaknak, az adott típusú gépjárműnek is maximálisan meg kell felelni, mi pedig erre is odafigyelünk.
  • Csak prémium márkás abroncsokkal adjuk át az autókat.
  • Mivel a teljes ellátási láncot mi tartjuk kézben, folyamatosan nyomon tudjuk követni az abroncsok állapotát és mindig időben gondoskodhatunk a szükséges cseréről, így elkerüljük a nem megfelelő tapadásból adódó baleseteket.

Példa:

Egy 100 autóból álló flottánál évente összesen 200 gumiabroncs cserét végzünk el. Jellemzően október és március hónapokban kerül sor a szervizzel egybekötött gumicserékre, melyet természetesen a bérleti díj tartalmaz. Telefonon vagy elektronikusan jelezzük a csere lehetséges idejét az ügyfelek felé, akik kiválaszthatják, Nekik mikor megfelelő a gumicsere. Amennyiben a szolgáltatási megállapodás tartalmazza, akkor a munkahelyére is elmegyünk az autóért, és visszavisszük oda 1 munkanapon belül.