Lejárat előtti gépkocsicsere

A Mercariusnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

 

  • Ennek szellemiségében lehetőség van – az ügyféllel történő megállapodást követően –, hogy a futamidő lejárata előtt is magasabb felszereltségű vagy újabb autókra cseréljék a flottájukba tartozó autókat, büntetés vagy kötbér fizetése nélkül. Erre jó alkalom lehet adott modell új verziójának megjelenése.
  • A lejárat előtti gépkocsicserét természetesen minden esetben egyedileg egyeztetjük le az ügyfelekkel azokban az esetekben, amikor úgy látjuk, hogy ez a Mercarius és az ügyfél közös érdeke.

Példa:

Ügyfelünk 4 évre kötött szerződést, de a 3. évben van lehetőségünk hasonló, de jobb felszereltségű autókat beszerezni. Tegyük fel, hogy a 100 autóból álló flottában található 30 darab azonos típus, a gyártó pedig bemutat egy jobb felszereltségű, újabb modellt az adott évben. Amennyiben ügyfelünk egyetért, a régebbi típusú autókat újakra cseréljük, akár úgy is, hogy a havidíj változatlan marad, az ön 100 autóból álló flottájának pedig lesz 30 olyan járműve, amely teljesen új. Így feltehetően az ezt követő időszakban még ritkábbak lesznek a műszaki problémák is.