Rezidens flotta ügyintéző

Ügyfeleinknek extra szolgáltatásként biztosítjuk, hogy a flottába tartozó gépjárművekkel kapcsolatos feladatokat a Mercarius kifejezetten erre a feladatra delegált munkatársa végezze.

  • Így Önnek nincs más dolga, mint az irodai infrastruktúra biztosítása, és kollégánk a Mercarius Flottakezelő programjának segítségével könnyedén és azonnal kezeli a flottába tartozó autókkal kapcsolatos ügyeket.
  • Ennek eredményeképp, Önnek nem kell alkalmaznia házon belül egy erre a célra dedikált szakembert, ráadásul biztos lehet abban is, hogy egy kiváló, a flottakezelés minden részletét ismerő kolléga intézi a flottája ügyeit.

Példa:

Ügyfelünk egy 500 autóból álló flottával rendelkezik, mellyel kapcsolatban napi szinten több óra munka keletkezik. A vállalatnál érvényben lévő létszámstop miatt csak a meglévő kollégákra tudná a vezetőség kiosztani az extra, flottakezelői feladatokat. Így a vezetőség megrendeli a Mercarius Flottakezelőtől a személyes flottakezelő szolgáltatást, és a delegált kolléga az előre egyeztetett napokon és időtartamban kezeli az flottával kapcsolatban felmerülő feladatokat, a szerződésben meghatározott, például heti két napot pedig az Ön telephelyén/cégénél tölti el.