Szerviz

A Mercariusnál a flottáinkba tartozó gépjárműveket saját autóinkként kezeljük, éves szinten legalább 3-4 alkalommal látjuk is azokat: téli és nyári gumicsere alkalmával, továbbá minden 15.000 kilométer után átvizsgáljuk a gépjárműveket.

  • Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy rendszeresen megtisztítsuk a légkondicionáló szellőzőit, megfelelő rendszerességgel gondoskodjunk az olajcseréről is.
  • A folyamatos szervizelésnek köszönhetően ügyfeleink akár 4 év után is úgy érezhetik, mintha egy új autóban ülnének.
  • Minden szervizünk Bosch márkaszerviz, melynek köszönhetően nemcsak a munkatársaink szakértelme, de az alapanyagok, alkatrészek kiemelkedő minősége is garanciát jelent az autók megfelelő karbantartására.
  • A szervizeinkben csak képzett szakemberek dolgoznak, az elérhető legjobb eszközökkel végzik el a karbantartási munkákat.

Példa:

Egy átlagos gépkocsi esetében évente két alkalommal jelezzük ügyfeleinknek (jellemzően március, illetve szeptember folyamán) a gumicsere idejét. Amennyiben Ön szerződéskötéskor igényelte, az autót elszállítjuk a legközelebbi szervizünkbe és 1 napon belül már a lecserélt abroncsokkal visszük vissza a gépjárművet. Ezen felül a gyártók által előírtakhoz képest kétszer gyakrabban, már 15.000 kilométerenként hívjuk be az autóinkat és nézzük át azok műszaki állapotát. Ha például meghibásodik egy nehezebben pótolható, cserélhető alkatrész, megállapodás szerint csereautót biztosítunk, amint kiderül, hogy akár több napot is igénybe vehet a javítás. Így biztosan nem marad gépjármű nélkül.