Híreink

 

Európa legjobbjai versenyeztek a nyíregyházi ralibajnokságon
Nyíregyházán rendezték meg az európai ralibajnokság (ERC) hazai versenyét, a Rally Hungaryt november 6-8. között. Az izgalmakkal teli eseményen a kontinens legjobbjai között a teljes magyar élmezőny, köztük a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete, Vogel Adrienn is megmérettette magát.
Az Esélyautóval együttműködésben segíti a Mercarius a fogyatékkal élőket
Együttműködést kötött a Mercarius Flottakezelő és az Esélyautó Magyarország, amely a fogyatékkal élők mobilitásának segítésére jött létre. Az összefogás keretein belül a flottakezelő pénzügyi támogatással járul hozzá az Esélyautó munkájához.
Vogel Adrienn 5+1 tanácsa a téli autóvezetéshez
A kiszámíthatatlan időjárási körülmények és a megváltozott út- és látási viszonyok miatt a téli vezetés jóval nagyobb koncentrációt és felkészülést igényel. A Mercarius Flottakezelő márkanagykövete, Vogel Adrienn összefoglalta, mire érdemes odafigyelni a biztonságos téli közlekedés érdekében.
Vogel Adriennel autózhattak a résztvevők az idei Infotér konferencián
Október 20-21. között részt vettünk az Infotér konferencián, az IT szektor legnagyobb hazai rendezvényén. Az eseményen Vogel Adrienn márkanagykövetünk élményvezetést tartott, amely során a Pappas Auto jóvoltából egy Mercedes AMG GT 63S típusú sportkupé első ülésén fedezhették fel a Balaton legszebb tájait az érdeklődők.
Az NHKT-val közösen támogatja a koronavírus elleni védekezést a Mercarius
Kilenc személygépkocsit adott át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács partnerségben a Mercarius Flottakezelővel a koronavírus elleni védekezésben résztvevő egészségügyi intézményeknek október 15-én, csütörtökön a Szent János Kórházban. Az adománnyal a frontvonalban dolgozók munkáját támogatják a járvány második hullámában.
Mercarius a Business Days konferencián
A Mercarius Flottakezelő is ott volt az FMCG piac döntéshozóinak rangos hazai találkozóján, a tapolcai Business Days konferencián szeptember 22-25. között.
Milyen lesz az autóvezetés jövője?
Bár folyamatosan nő az igény a zöld flották iránt, a hagyományos gépjárműveknek továbbra is biztos helyük van az alternatív meghajtás mellett a Mercarius Flottakezelő szerint. Az autótulajdonlási szokások átalakulása miatt a tartós bérlet, valamit az autómegosztó szolgáltatások is egyre népszerűbbé válnak – mondta Rónai-Horst László ügyvezető igazgató a Business Days konferencián a jövő mobilitásáról, az autóipari trendekről és a flottakezelési szektorban lezajló változásokról tartott előadásában.
Értesítés szezonális gumicseréről
Ezúton értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2020.10.01-én kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2020.12.04-ig tart.
Járványügyi helyzet - tájékoztató
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. elkötelezett az iránt, hogy szolgáltatásait továbbra is a megfelelő színvonalon biztosítsa, a Magyarország kormánya által előírt szabályok, illetve a kialakult speciális járványügyi helyzet figyelembevétele mellett.
Az ideális vállalati flotta kialakítása
Napjainkban a szabadidős célokra is használható céges autó egyre népszerűbb béren kívüli juttatásnak számít. Azonban a flottakezelők által nyújtott számos lehetőség közül nem mindig könnyű megtalálni azt a típust, ami egyaránt hatékony munkaeszköz és szabadidős célra is alkalmas. Cikkünkben összefoglaltuk, mire érdemes odafigyelni az ideális flottaösszetétel kialakításakor.
Nyáron is biztonságosan: tippek a nyári autós utazásokhoz
Bár minden évszaknak megvannak a maga autós kihívásai, nyáron hajlamosabbak vagyunk elfeledkezni ezekről. Pedig a szélsőséges időjárás, a megnövekedett utasforgalom és az ilyenkor nagyobb vadveszély hatására a nyár nem csak a turizmus, de a közúti balesetek tekintetében is csúcsszezonnak számít. Cikkünkben összegyűjtöttük, mire érdemes odafigyelni, ha nyáron indulunk útnak.
Elindult telefonos ügyfélszolgálatunk!
Július 15-én elindult telefonos ügyfélszolgálatunk, a +36 1 770 1000-es központi telefonszámon ügyfeleink mostantól egyszerűen intézhetik flottaügyeiket.
Sokat állt az autó? Ezekre figyeljünk, mielőtt útnak indulunk!
Vogel Adrienn autóversenyző tanácsai a tökéletes műszaki állapotú autóért
Az MVM Csoporttal közösen támogatja a koronavírus elleni hazai küzdelmet a Mercarius
Tíz darab személygépkocsit adott át az Operatív Törzs által létrehozott Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoportnak az MVM Csoport, partnerségben a Mercarius Flottakezelővel április 24-én. Az adománnyal az Országos Mentőszolgálat munkáját támogatják.
Tájékoztatás a járványügyi helyzetről
Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. a koronavírus kapcsán kialakult jelenlegi járványügyi helyzetben és az elkövetkező időszakban továbbra is elkötelezett szolgáltatásai zökkenőmentes biztosításában, és az eddig megszokott módon áll rendelkezésükre.