Híreink

 

Élményautózással vártuk az érdeklődőket az Infotér konferencián
A tavalyi sikeres részvétel után, idén is ott voltunk az október 19-21. között megrendezett 12. Infotér konferencián, Balatonfüreden. Az IT szektor egyik legrangosabb hazai eseményén, Vogel Adrienn, márkanagykövetünk segítségével élményvezetési lehetőséggel vártuk a résztvevőket, amely során, a Pappas Autoval együttműködésben egy Mercedes-Benz EQS modellt biztosítottunk, amelyet Balatonfüred festői tájain tesztelhettek az érdeklődők.
Idén is ott voltunk a Business Days konferencián
Szeptember 20-24. között részt vettünk az FMCG piac legnagyobb döntéshozóinak találkozóján, a Business Days konferencián. A szakmai eseményen saját standdal és, a BMW Magyarországgal közösen tesztvezetési lehetőséggel vártuk az érdeklődőket.  
Értesítés szezonális gumicseréről
Ezúton értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2021.10.01-én kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2021.11.30-ig tart.
Új stratégiai és üzletfejlesztési igazgató csatlakozott a Mercarius Flottakezelő csapatához...
Szeptember 1-jén stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóval bővült a Mercarius Flottakezelő menedzsmentje. Hőgye Attila felel majd a vállalat saját tulajdonú szervizhálózatának bővítéséért és a használtautó-értékesítési üzletág kiépítéséért.
Autókkal támogatja a járvány elleni védekezést a Mercarius Flottakezelő és a Volkswagen
A járvány elleni védekezés sikerének érdekében meghosszabbítja a tavaly decemberben, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) részére felajánlott tíz darab személyautó ingyenes bérbe adását a Mercarius Flottakezelő és a Volkswagen. Az adománnyal a koronavírus elleni védekezésben résztvevők munkáját támogatják a cégek.
Hosszú távú együttműködés keretében támogatja a Mercarius a hazai autósportot
Hosszú távú együttműködést kötött a Mercarius Flottakezelő és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ). A kooperáció keretében a flottakezelő elsősorban a mobilitás biztosításával járul hozzá a szervezet munkájához, emellett az április 17-én startolt Magyar Rally Országos Bajnokság névadó támogatója lett.
Esélyautót adtak át Miskolcon
Miskolc is csatlakozik a fogyatékossággal élő emberek mindennapjait megkönnyítő kampányhoz: a megyeszékhelynek is lett Esélyautója. Az átadásra 2021. május 07-én került sor a főtéren.
Legyünk együtt még zöldebbek: Mercarius az Ökoindustrián
A Mercarius Flottakezelő is részt vett az év egyik legjelentősebb környezetipari konferenciáján, az Ökoindustria szakkiállításon. Az április 28-30. között tartott virtuális expon a mobilitási és zöldipari ágazat meghatározó piaci szereplőivel együtt ügyvezető igazgatónk, Rónai-Horst László is megosztotta a jövő mobilitásáról alkotott elképzeléseit.
25 éves a Mercarius Flottakezelő, a hazai mobilitás nagykövete
Idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját a Mercarius Flottakezelő. A ma már a legnagyobb magyar tulajdonú flottakezelőként számon tartott vállalat közel három évtized alatt saját szervizek kiépítésével és úttörő üzleti szemléletével családi vállalkozásból vált piacvezetővé. A jeles évfordulót jubileumi arculattal is köszöntik.
Értesítés szezonális gumicseréről
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2021.03.16-án a Mercarius Flottakezelő Kft. telephelyein kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2021.05.31-ig tart.
Egyre több e-autót használnak a magyarok
Az egyik legmodernebb és leginnovatívabb elektromos autó, a Volkswagen ID.3 is bekerült az E.ON Hungária Csoport e-flottájába, jelentette be közös sajtótájékoztatón az energiavállalat, a Porsche Hungaria és Mercarius Flottakezelő. Az e-mobilitásban aktív vállalatok vezetői arra számítanak, hogy az elektromos autók térnyerése az idén is folytatódik.
Elektromos autóval támogatja a Mercarius a Jövő Mobilitása Szövetség munkáját
Januárban egy Volkswagen e-Golf típusú elektromos gépjárművet bocsátott a Jövő Mobilitása Szövetség rendelkezésére a Mercarius Flottakezelő. Az autó átadásával a napi teendők elvégzését és a szervezet fenntartható és innovatív közlekedésért végzett munkáját támogatják.
Flottakisokos a SuperCar adásaiban
2020 őszén a SuperCar autós magazin készítőivel együttműködésben négyrészes sorozatot forgattunk, hogy bemutassuk a flottakezeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Az adások során Vogel Adrienn raliversenyző, a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete és Szabó Gyula, a Mercarius Flottakezelő kereskedelmi igazgatója engedett bepillantást a flottakezelés világába. A sorozat részeit a TV2 weboldalán lehet megnézni.
Autókkal támogatja a koronavírus elleni védekezést a Mercarius és a Volkswagen
Tíz személygépkocsit adott át a Mercarius Flottakezelő és a Volkswagen a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak (NHKT) december 10-én, csütörtökön, a Semmelweis Egyetem udvarán. Az adománnyal a cégek a koronavírus elleni védekezésben résztvevők munkáját támogatják.
Európa legjobbjai versenyeztek a nyíregyházi ralibajnokságon
Nyíregyházán rendezték meg az európai ralibajnokság (ERC) hazai versenyét, a Rally Hungaryt november 6-8. között. Az izgalmakkal teli eseményen a kontinens legjobbjai között a teljes magyar élmezőny, köztük a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete, Vogel Adrienn is megmérettette magát.