Híreink

 

Sokat állt az autó? Ezekre figyeljünk, mielőtt útnak indulunk!
Vogel Adrienn autóversenyző tanácsai a tökéletes műszaki állapotú autóért
Az MVM Csoporttal közösen támogatja a koronavírus elleni hazai küzdelmet a Mercarius
Tíz darab személygépkocsit adott át az Operatív Törzs által létrehozott Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoportnak az MVM Csoport, partnerségben a Mercarius Flottakezelővel április 24-én. Az adománnyal az Országos Mentőszolgálat munkáját támogatják.
Tájékoztatás a járványügyi helyzetről
Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. a koronavírus kapcsán kialakult jelenlegi járványügyi helyzetben és az elkövetkező időszakban továbbra is elkötelezett szolgáltatásai zökkenőmentes biztosításában, és az eddig megszokott módon áll rendelkezésükre.
Vogel Adrienn lett a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete
A nemzetközi megmérettetések népszerű raliversenyzőjét, Vogel Adriennt választotta márkanagykövetének a Mercarius Flottakezelő. Az együttműködés keretében a korábban az Év Női Autóversenyzőjének is választott sportolónak egy Kia Proceed Gt-t adott át csütörtökön a Pappas Autoval közösen a vállalat.
Értesítés szezonális gumicseréről 2020.03.25-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020.03.25-én a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2020.05.29-ig tart.
Mercarius a Sirha kiállításon
Idén negyedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban, amelyen ezúttal a Mercarius Flottakezelő csapata is képviseltette magát.
Mi várható a vállalati flottapiacon 2020-ban?
A hazai KKV-k nagy része tervezi új céges autók beszerzését.
Cégautóadó helyett e-autót
Adózásban és üzemeltetésben is sokat spórolhatnak az elektromos autót használó cégek.
Az új E10 benzin a vállalkozások életét is megnehezítheti
Azok a vállalatok lehetnek érintettek, ahol házon belül végzik a céges autók üzemeltetését.
A Mercarius örökbe fogadta a gádorosi óvodát
Valamennyi munkatársunknak régóta szívügye a nélkülözők segítése, és eddig is többféle módon igyekeztek támogatni a rászorulókat, ezért úgy döntöttünk kollektív módon is segíteni szeretnénk a nehéz helyzetben lévőket.
Cégautót a karácsonyfa alá
Egyre több vállalat dönt úgy, hogy béren kívüli juttatásként szolgálati gépjárműveket ad dolgozóinak, ugyanis az egyik legkifizetődőbb juttatási forma a munkáltatóknak és a dolgozóknak is előnyös.
Magyar top 10-ben a Mercarius Flottakezelő
Újabb elismerésben részesült a Mercarius Flottakezelő, ezúttal a Concorde MB Partners TOP100 magyar vállalkozás listájára került fel. A cég a 10 legnagyobb növekedést felmutató vállalat között szerepel, a rangsorban egyedülálló módon nem építőipari cégként. A legnagyobb hazai tulajdonban lévő flottakezelő idén először bekerült a Forbes, a Figyelő és a HVG legnagyobb hazai cégekről szóló összeállításaiba is.
Technológiaváltás előtt áll a közlekedés
A közösségi közlekedésben és távolsági áruszállításban előttünk álló hajtástechnológia-váltás volt a fő témája az MVM Csoporthoz tartozó NKM Mobilitás Kft. által szervezett, „CNG, a Zöld energia” című szakmai fórumnak, amelyen a Mercarius Flottakezelő is képviseltette magát. A konferencia célja a távolsági személy- és áruszállításban lehetséges alternatív technológiák bemutatása volt.
Hóban, fagyban, biztonságban
A napokban leesett az első hó, ilyenkor még inkább oda kell figyelnünk a gépjárművek állapotára, hogy a zord időben is biztonságosan közlekedhessünk. A téligumi felszerelése evidens, de más, apróságnak tűnő dolgokra is ügyelnünk kell. A Mercarius Flottakezelő a közlekedésbiztonság szakértőjeként összegyűjtötte 5 pontban, mit tehetünk a leghidegebb évszakban a biztonságos közlekedésért.
Ügyvezetővel erősít a Mercarius Flottakezelő
December 2-án új ügyvezetővel bővül a Mercarius Flottakezelő Kft. menedzsmentje. Rónai-Horst László feladata a nagyvállalati- és multinacionális hátterű vállalati ügyfelek igényeinek kiszolgálása lesz, valamint a legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelő vállalatként ismert Mercarius Flottakezelő Kft. pozícióinak megerősítése ebben a piaci szegmensben.