Híreink

 

Milyen lesz az autóvezetés jövője?
Bár folyamatosan nő az igény a zöld flották iránt, a hagyományos gépjárműveknek továbbra is biztos helyük van az alternatív meghajtás mellett a Mercarius Flottakezelő szerint. Az autótulajdonlási szokások átalakulása miatt a tartós bérlet, valamit az autómegosztó szolgáltatások is egyre népszerűbbé válnak – mondta Rónai-Horst László ügyvezető igazgató a Business Days konferencián a jövő mobilitásáról, az autóipari trendekről és a flottakezelési szektorban lezajló változásokról tartott előadásában.
Értesítés szezonális gumicseréről
Ezúton értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2020.10.01-én kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2020.12.04-ig tart.
Járványügyi helyzet - tájékoztató
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. elkötelezett az iránt, hogy szolgáltatásait továbbra is a megfelelő színvonalon biztosítsa, a Magyarország kormánya által előírt szabályok, illetve a kialakult speciális járványügyi helyzet figyelembevétele mellett.
Az ideális vállalati flotta kialakítása
Napjainkban a szabadidős célokra is használható céges autó egyre népszerűbb béren kívüli juttatásnak számít. Azonban a flottakezelők által nyújtott számos lehetőség közül nem mindig könnyű megtalálni azt a típust, ami egyaránt hatékony munkaeszköz és szabadidős célra is alkalmas. Cikkünkben összefoglaltuk, mire érdemes odafigyelni az ideális flottaösszetétel kialakításakor.
Nyáron is biztonságosan: tippek a nyári autós utazásokhoz
Bár minden évszaknak megvannak a maga autós kihívásai, nyáron hajlamosabbak vagyunk elfeledkezni ezekről. Pedig a szélsőséges időjárás, a megnövekedett utasforgalom és az ilyenkor nagyobb vadveszély hatására a nyár nem csak a turizmus, de a közúti balesetek tekintetében is csúcsszezonnak számít. Cikkünkben összegyűjtöttük, mire érdemes odafigyelni, ha nyáron indulunk útnak.
Elindult telefonos ügyfélszolgálatunk!
Július 15-én elindult telefonos ügyfélszolgálatunk, a +36 1 770 1000-es központi telefonszámon ügyfeleink mostantól egyszerűen intézhetik flottaügyeiket.
Sokat állt az autó? Ezekre figyeljünk, mielőtt útnak indulunk!
Vogel Adrienn autóversenyző tanácsai a tökéletes műszaki állapotú autóért
Az MVM Csoporttal közösen támogatja a koronavírus elleni hazai küzdelmet a Mercarius
Tíz darab személygépkocsit adott át az Operatív Törzs által létrehozott Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoportnak az MVM Csoport, partnerségben a Mercarius Flottakezelővel április 24-én. Az adománnyal az Országos Mentőszolgálat munkáját támogatják.
Tájékoztatás a járványügyi helyzetről
Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. a koronavírus kapcsán kialakult jelenlegi járványügyi helyzetben és az elkövetkező időszakban továbbra is elkötelezett szolgáltatásai zökkenőmentes biztosításában, és az eddig megszokott módon áll rendelkezésükre.
Vogel Adrienn lett a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete
A nemzetközi megmérettetések népszerű raliversenyzőjét, Vogel Adriennt választotta márkanagykövetének a Mercarius Flottakezelő. Az együttműködés keretében a korábban az Év Női Autóversenyzőjének is választott sportolónak egy Kia Proceed Gt-t adott át csütörtökön a Pappas Autoval közösen a vállalat.
Értesítés szezonális gumicseréről 2020.03.25-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020.03.25-én a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2020.05.29-ig tart.
Mercarius a Sirha kiállításon
Idén negyedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban, amelyen ezúttal a Mercarius Flottakezelő csapata is képviseltette magát.
Mi várható a vállalati flottapiacon 2020-ban?
A hazai KKV-k nagy része tervezi új céges autók beszerzését.
Cégautóadó helyett e-autót
Adózásban és üzemeltetésben is sokat spórolhatnak az elektromos autót használó cégek.
Az új E10 benzin a vállalkozások életét is megnehezítheti
Azok a vállalatok lehetnek érintettek, ahol házon belül végzik a céges autók üzemeltetését.