A Mercarius örökbe fogadta a gádorosi óvodát

Valamennyi munkatársunknak régóta szívügye a nélkülözők segítése, és eddig is többféle módon igyekeztek támogatni a rászorulókat, ezért úgy döntöttünk kollektív módon is segíteni szeretnénk a nehéz helyzetben lévőket.

A tavalyi év végén csatlakoztunk a „Fogadj örökbe egy ovit!” elnevezésű mozgalomhoz, amely a halmozottan hátrányos térségekben működő óvodáknak és a mélyszegénységben élő gyermekeknek kíván valódi, hosszútávú segítséget nyújtani. A program keretében cégünk örökbe fogadta a gádorosi óvodát, ahol 4 csoportban közel 100 gyermekkel foglalkoznak, köztük sajátos nevelésű igényűvel is.

Még az ünnepek előtt megszerveztük a program első gyűjtését mindkét telephelyünkön és központi irodánkban. Munkatársaink egytől egyig nagy örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, és idejüket, energiájukat nem sajnálva rengeteg hasznos eszközzel járultak hozzá a gyűjtéshez. Az összegyűlt nagy mennyiségű jó állapotban lévő gyermekruhát, használaton kívüli játékot, kézműves eszközöket és alapvető tisztasági cikkeket (tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, zsebkendő, szalvéta, szappan) kisteherautóval juttattuk el a 3500 körüli lélekszámú békés megyei településre karácsony előtt.

 „Örömmel tapasztaltuk, hogy munkatársaink jó szívvel álltak az ügy mellé és segítségükkel szebbé tehettük a gyerekek ünnepét. Az ovisok és a dolgozók boldogságát látva tudtuk, hogy a lehető legjobb helyre kerültek felajánlásaink, és remek karácsonyi ajándék volt ez mindannyiunk számára” – fogalmazott a kezdeményezés kapcsán ügyvezetőnk, Koleszár Róbert.

 

ovi_2

ovi_5

 ovi_8

ovi_9