Az Esélyautóval együttműködésben segíti a Mercarius a fogyatékos embereket

Együttműködést kötött a Mercarius Flottakezelő és az Esélyautó Magyarország, amely a fogyatékossággal élő személyek mobilitásának segítésére jött létre. Az összefogás keretein belül a flottakezelő pénzügyi támogatással járul hozzá az Esélyautó munkájához.

Az Esélyautó Magyarország az öt legnagyobb fogyatékos embereket tömörítő érdekvédelmi szervezettel közösen nyújt támogatást a fogyatékos személyeknek, hogy megkönnyítsék mindennapjaikat. Mobilitás programjukban kedvezményes újautó-vásárlási lehetőséget biztosítanak azoknak, akik az aktuális gépjárműszerzési állami támogatás igénybevételére nem jogosultak. Ezt a folyamatot ősztől a Mercarius Flottakezelő is támogatja.

A Mercariusnál a csapatmunkában hiszünk és szívügyünk, hogy közösen segítsük a nehéz helyzetben lévőket, ezért is vagyunk büszkék rá, hogy egy olyan szervezet munkáját támogathatjuk, akik hozzájárulnak a fogyatékos emberek mobilitásának biztosításához, amire a pandémia miatt még nagyobb szükség van” – mondta Koleszár Róbert, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

A Mercariusnak kiemelten fontos az összefogás és a társadalmi szerepvállalás - a jelenlegi rendkívüli helyzetben még inkább. Ennek jegyében a cég tavasszal, az MVM-mel együttműködve 10 személygépkocsi felajánlásával segítette az Országos Mentőszolgálatot. Ősszel pedig a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal 9 személygépjárművet biztosított több magyarországi kórháznak, hogy támogassa a járvány elleni védekezést.