Az MVM Csoporttal közösen támogatja a koronavírus elleni hazai küzdelmet a Mercarius

Tíz darab személygépkocsit adott át az Operatív Törzs által létrehozott Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoportnak az MVM Csoport, partnerségben a Mercarius Flottakezelővel április 24-én. Az adománnyal az Országos Mentőszolgálat munkáját támogatják.

Az MVM Csoport többek között tíz darab személygépkocsit adott át az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport részére, amelyeket az Országos Mentőszolgálat munkatársai használnak három hónapon át. A Volkswagen Jetta típusú személygépjárműveket a Mercarius Flottakezelő partnerségében biztosítja a vállalat, ezzel is elősegítve a mentőszolgálat munkatársainak mobilitását és a mindennapi szervezési feladatok lebonyolítását a koronavírus elleni védekezés során.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a járvány elleni harc idején komoly terhet jelentenek a szervezési feladatok, a személyi és tárgyi erőforrások előteremtése. Éppen ezért flottakezelőként természetesszámunkra, hogy most is azzal segítünk, amihez a legjobban értünk: a mobilitás biztosításával.  Az MVM Csoport partnereként bízunk benne, hogy az autók hatékonyan segítik majd a frontvonalban dolgozó mentősök hősies és kitartó munkáját, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni” – mondta Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

20200424mvmmentoszolgalatiskolaadomanyatadasercsinnfmh09

Dr. Vörös Péter, Országos Mentőszolgálat regionális igazgatója megköszönte a személyautókat, amelyek jól fogják segíteni a szolgálat munkáját a járvány elleni védekezésben. 

20200424mvmmentoszolgalatiskolaadomanyatadasercsinnfmh23

MVM1

Képek: MVM, Feol.hu