E-kárbejelentő állásfoglalás

A 2019 január elején megjelent E-kárbejelentő mobiltelefon applikációval kapcsolatban a Mercarius Flottakezelő Kft. állásfoglalása

Az E-Kárbejelentő lehetőséget ad a kitöltési folyamat során, hogy a biztosító részére a helyszínen megtörténjen a kár bejelentése, ennek ellenére a Mercarius Kft. kéri az ügyfeleit, hogy NE használják a fenti applikációt.

Mivel a Mercarius Flottakezelő Kft. a gépjárművei kárait a saját kárrendezési osztályán keresztül jelenti be a biztosító részére - és sajnos a jelenlegi E-kárbejelentő rendszer nem teszi lehetővé, hogy cégünk munkatársai ebben aktívan vegyenek részt, így a kárrendezési folyamatok jelentősen lelassulnának az E-kárbejelentő használatával - ezért kérjük, hogy továbbra is a papír alapú, kék-sárga színű Európai Baleseti bejelentőt töltsék ki abban az esetben, amennyiben Önöknek okozott kárt egy másik fél az általunk bérbeadott gépjárművön.

A kitöltött és aláírt nyomtatványt, kérjük az esemény után mihamarabb megküldeni szíveskedjenek a kar@mercarius.hu e-mail címre, ahol kollégáink rövid időn belül felveszik Önökkel a kapcsolatot a kár ügyintézésének érdekében.

A témával kapcsolatos kérdéseikre szívesen állunk rendelkezésre az alábbi elérhetőségeinken:

M3 Telephely: 30/202-9659
M5 Telephely: 30/196-3494

 

Üdvözlettel:
Mercarius Flottakezelő Kft.

2019. január 24.