Elektromos autóval támogatja a Mercarius a Jövő Mobilitása Szövetség munkáját

Januárban egy Volkswagen e-Golf típusú elektromos gépjárművet bocsátott a Jövő Mobilitása Szövetség rendelkezésére a Mercarius Flottakezelő. Az autó átadásával a napi teendők elvégzését és a szervezet fenntartható és innovatív közlekedésért végzett munkáját támogatják.

A Mercarius Flottakezelő több nemzetközi és hazai vállalat mellett alapító tagja a decemberben megalakult, a fenntartható és innovatív közlekedésért dolgozó Jövő Mobilitása Szövetségnek. A flottakezelő januárban egy elektromos Volkswagen e-Golf típusú gépjárművet adott át a szervezetnek hosszú távra, teljeskörű flottakezelési szolgáltatással, hogy a mobilitás biztosításával segítse a szervezet napi munkavégzését.

„Mindannyiunk közös célja, hogy egy élhetőbb és tisztább környezetet teremtsünk. A Jövő Mobilitása Szövetség által indított összefogásnak köszönhetően pedig mostantól közösen tehetünk ezért. Fontosan tartom, hogy a szakmai támogatás mellett, a mobilitás biztosításával is segítsük a szervezet munkáját” – mondta Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

A Jövő Mobilitása Szövetség decemberben mutatkozott be a nagyközönségnek. A szervezet célja a fenntartható közlekedési megoldások és innovációk bemutatása, népszerűsítése és fejlesztése, valamint az érintett hazai piaci szereplők szakmai szintű képviselete. A szövetséget a Mercarius Flottakezelő mellett 19 ismert nemzetközi és magyar cég alapította.

„Biztos vagyok benne, hogy a Mercarius felajánlása jelentősen megkönnyíti majd a szervezet hatékony munkavégzését, ezúton is köszönjük a flottakezelő támogatását” – tette hozzá Pukler Gábor, a Jövő Mobilitása Szövetség elnöke.

7I3A7125

Rónai-Horst László és Pukler Gábor 
Fotó: Koleszár-Sugár Kinga