Élményautózással vártuk az érdeklődőket az Infotér konferencián

A tavalyi sikeres részvétel után, idén is ott voltunk az október 19-21. között megrendezett 12. Infotér konferencián, Balatonfüreden. Az IT szektor egyik legrangosabb hazai eseményén, Vogel Adrienn, márkanagykövetünk segítségével élményvezetési lehetőséggel vártuk a résztvevőket, amely során, a Pappas Autoval együttműködésben egy Mercedes-Benz EQS modellt biztosítottunk, amelyet Balatonfüred festői tájain tesztelhettek az érdeklődők.

Az Infotér konferencia az informatikai szektorban zajló változásokat, digitális trendeket tárgyalja. Az esemény célja, hogy a szakemberek együtt gondolkodva találjanak válaszokat a szektort érintő új kihívásokra. A szakmai rendezvényen állandó téma a fenntartható fejlődés és az ehhez vezető társadalmi és technikai megoldások is. Idén az előadások középpontjában a gazdaság digitalizációja, az e-közigazgatás, a hálózatfejlesztés, az IT biztonság, illetve a koronavírus-járvány kihívásai és lehetőségei álltak.

Infoter-2021-Mercarius

„Nagy átalakuláson megy keresztül az IT szektor, amely jelentős hatással van a mobilitás fejlődésére is, így a piac egyik meghatározó flottakezelőjeként fontosnak tartjuk, hogy jelen legyünk az eseményen. Az idei konferenciára a Mercedes-Benz elektromos újdonságát, az EQS-t hoztuk el, amelyben rendkívül innovatív megoldásokat láthatunk. Bízunk benne, hogy idén is a többi résztvevővel közösen gondolkodva minél több hasonló, jövőbe mutató elképzeléssel gazdagodunk az eseményen” – mondta Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

A konferencián a Pappas Autoval közösen élményvezetési lehetőséggel vártuk az érdeklődőket, akik Vogel Adrienn raliversenyző márkanagykövetünkkel autózhattak. A tesztvezetés során a Mercedes-Benz akár 770 km hatótávolságú  elektromos újdonságát, a korszakalkotó EQS-t vezethették, miközben megismerhették a prémium kategóriás villanyautó menetképességeit és néhány vezetéstechnikai tippet is kaptak a gyorsasági- és raliversenyzőtől.

Infoter-2021

„Nagy megtiszteltetés, hogy immár két éve egy olyan magyar flottakezelővel dolgozhatok, akik az elmúlt időszak kihívásai ellenére is megőrizték stabilitásukat. Az Infotér konferencián már második éve veszek részt, idén a Mercedes-Benz EQS modell tesztelhettem néhány szerencsés érdeklődővel, akiknek az élményvezetés mellett praktikus vezetéstechnikai tanácsokat is adtam, mindezt a Balaton mellett, gyönyörű környezetben” – tette hozzá Vogel Adrienn.

Nézd meg az eseményről készült videónkat!