Értesítés szezonális gumicseréről 2019.04.01-től

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019.04.01-én a Mercarius Kft mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2019.05.31-ig tart.

  • Mercarius M3 telephely a megszokott 1142 Budapest, Komáromi út 36-38. szám alatt,
  • Mercarius M5 telephely az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza mellett, a 1097 Budapest, Illatos út 44. szám alatt.

A gumi cserékre történő bejelentkezés változatlanul történhet egyénileg, ill. csoportosan a céges kapcsolattartókon keresztül. Az egyéni bejelentkezéseket, - a tervezhetőség jegyében - előre kérjük megtenni, az alábbi szerviz elérhetőségek valamelyikén:

Bejelentkezés M3 telephelyre:

Bejelentkezés M5 telephelyre:

Időpontokat egységesen H-P 8:00 - 16.00 között tudunk adni, és az átszerelésnél kb. 40 - 60 perces átfutási idővel kell számolni. Várható előjegyzési idő 3-4 nap.

A bejelentkezéseknél az alábbi adatokat kell megadni:

  • forgalmi rendszám
  • aktuális km óra állás
  • a gépkocsi használó neve, telefonszáma
  • az elsődlegesen preferált napot

Amennyiben a gépkocsi gumi cseréje kiemelten hozom-viszem szolgáltatás keretein belül történik, azt kizárólag a Bérlő telephelyéről tudjuk vállalni, és várhatóan előjegyzett időpontot 5-6 napra előre tudunk adni, mely a leterheltség függvényében időszakosan növekedhet. Ezúton kérem szíves együttműködésüket, hogy az egyeztetett időpontban kollégáim át is vehessék az autókat, a csúszások elkerülése érdekében. (Kollégáim, kb. 15 percet fognak tudni várni az adott autóra, ez után kénytelenek visszatérni a telephelyünkre, hogy a következő időpontra előjegyzett autó és ügyfél kiszolgálása, rendben megtörténhessen.) Kollégáim, az autókért egy előkészített munkalappal fognak érkezni, amelyen regisztrálva lesz az átvétel, és a visszaadás időpontja. Kérjük közreműködésüket, a munkalapok külön kérés nélküli, aláírásukkal történő leigazolásához.

Fontos megjegyzések:

  • A vidéki városokba szervezett gumi cserék 2019.04.15-től kezdődnek, keressék közvetlenül az egyeztetett szervizpontot a bejelentkezésre!
  • A 2019.04.01-e után bármilyen egyéb szerviz vagy káresemény kapcsán műhelyünkbe kerülő gépkocsikon, kérés nélkül is el fogjuk végezni a szezonális gumiabroncs cserét, melyről a gépkocsi visszaadásakor tájékoztatást adunk.
  • A hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elvégzett gumicserék esetében megértésüket kérjük, hogy üzleti időn belül pontos időpontra nem tudjuk visszaszállítani a gépkocsikat.
  • A gumi cserék mellett felmerülő egyéb szervizes kéréseket, önálló szerviz előjegyzés keretein belül tudjuk kezelni, ezért ezekben az esetekben hosszabb előjegyzési idővel kell kalkulálni.
  • A 2019.03.25-e után átadásra kerülő új gépkocsikat már nyári abroncsokkal szerelve adjuk át Ügyfeleinknek.
  • A szezonális gumiabroncs cserék során kifejezetten sérülés miatt selejtezésre kerülő abroncsokról fényképet készítünk, a selejtezés tényét visszaadás előtt feltüntetjük a munkalapon és kiváltó okot közöljük a használóval vagy a Bérlő kapcsolattartójával. Az így selejtezésre kerülő abroncsok pótlásának számlázását flotta szinten csak a szezonális gumi cserék végeztével, legkésőbb 2019.07.31-ig fogjuk megtenni. - Megértésüket kérjük, hogy a szezonális gumicserékkel egyidejűleg az autók mosás-takarítását együttesen nem tudjuk vállalni, azt csak a kötelező szervizes autóink esetében tudjuk ez idő alatt is zavartalanul biztosítani.

Kérem szíves együttműködésüket a szezonális gumiabroncs cserék lebonyolításában, a megadott idő intervallumon belül.

Budapest, 2019.03.25.

Tisztelettel:

MERCARIUS FLOTTAKEZELŐ KFT.

Ügyfélszolgálat