Értesítés szezonális gumicseréről 2019.10.01-től

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. október 1-jén a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2019. november 29-ig tart.

2019.10.01. - 2019.11.29. között a

·       Mercarius M3 telephelyén, a megszokott 1142 Budapest, Komáromi út 36-38. szám alatt, 

·       Mercarius M5 telephelyén,  az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza mellett, a 1097 Budapest, Illatos út 44. szám alatt zajlik a gumiabroncsok szezonális cseréje. 

A gumi cserékre történő bejelentkezés változatlanul történhet egyénileg, illetve csoportosan a céges kapcsolattartókon keresztül. Az egyéni bejelentkezéseket - a tervezhetőség jegyében - előre kérjük megtenni, az alábbi szerviz elérhetőségek valamelyikén:

Bejelentkezés M3 telephelyre:

- szerviz.M3@mercarius.hu e-mail címen
- 70/450-6575 és
- 70/450-6576 telefonszámokon

Bejelentkezés M5 telephelyre:

- szerviz.M5@mercarius.hu e-mail címen
- 30/343-5992 és
- 30/287-3692 telefonszámokon

Időpontokat egységesen H-P 8:00 - 16.00 között tudunk adni, és az átszerelésnél kb. 40-60 perces átfutási idővel kell számolni. Várható előjegyzési idő 3-4 nap.

A bejelentkezéseknél az alábbi adatokat kell megadni:

- forgalmi rendszám
- aktuális km óra állás
- a gépkocsi használó neve, telefonszáma
- az elsődlegesen preferált napot.

Amennyiben a gépkocsigumi cseréje kiemelten hozom-viszem szolgáltatás keretein belül történik, azt kizárólag a Bérlő telephelyéről tudjuk vállalni, és várhatóan előjegyzett időpontot 5-6 napra előre tudunk adni, amely a leterheltség függvényében időszakosan növekedhet.

Ezúton kérjük szíves együttműködésüket, hogy az egyeztetett időpontban kollégáim át is vehessék az autókat, a csúszások elkerülése érdekében. (Kollégáink kb. 15 percet fognak tudni várni az adott autóra, ezután kénytelenek visszatérni a telephelyünkre, hogy a következő időpontra előjegyzett autó és ügyfél kiszolgálása rendben megtörténhessen.) Kollégáink az autókért egy előkészített munkalappal fognak érkezni, amelyen regisztrálva lesz az átvétel, és a visszaadás időpontja. Kérjük közreműködésüket, a munkalapok külön kérés nélküli, aláírásukkal történő leigazolásához.

Fontos megjegyzések:

  • A vidéki városokba szervezett gumi cserék 2019.10.14-től kezdődnek, kérjük keressék közvetlenül az egyeztetett szervizpontot a bejelentkezésre!
  • A 2019.09.23-a után bármilyen egyéb szerviz vagy káresemény kapcsán műhelyünkbe kerülő gépkocsikon, kérés nélkül is el fogjuk végezni a szezonális gumiabroncs cserét, amelyről a gépkocsi visszaadásakor tájékoztatást adunk. 
  • A hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elvégzett gumicserék esetében megértésüket kérjük, hogy üzleti időn belül pontos időpontra nem tudjuk visszaszállítani a gépkocsikat.  
  • A gumi cserék mellett felmerülő egyéb szervizes kéréseket, önálló szerviz előjegyzés keretein belül tudjuk kezelni, ezért ezekben az esetekben hosszabb előjegyzési idővel kell kalkulálni.
  • A 2019.09.23-a után átadásra kerülő új gépkocsikat már téli abroncsokkal szerelve adjuk át Ügyfeleinknek.
  • A szezonális gumiabroncs cserék során kifejezetten sérülés miatt selejtezésre kerülő abroncsokról fényképet készítünk, a selejtezés tényét visszaadás előtt feltüntetjük a munkalapon és kiváltó okát közöljük a használóval vagy a Bérlő kapcsolattartójával. Az így selejtezésre kerülő abroncsok pótlásának számlázását flotta szinten csak a szezonális gumi cserék végeztével, legkésőbb 2019.12.31-ig fogjuk megtenni.
  • Megértésüket kérjük továbbá, hogy a szezonális gumicserékkel egyidejűleg az autók mosás-takarítását együttesen nem tudjuk vállalni, azt csak a kötelező szervizes autóink esetében tudjuk ez idő alatt is zavartalanul biztosítani.

Kérem szíves együttműködésüket a szezonális gumiabroncs cserék lebonyolításában, a megadott időintervallumon belül.

Budapest, 2019.09.20.

Tisztelettel:

                                                                                                      MERCARIUS KFT.
                                                                                                      Ügyfélszolgálat