Értesítés szezonális gumicseréről 2020.03.25-től

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020.03.25-én a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2020.05.29-ig tart.

A fenti időszakban a

·       Mercarius M3 telephelyén a 1142 Budapest, Komáromi út 36-38. szám alatt,

·       Mercarius M5 telephelyén az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza mellett, a 1097 Budapest, Illatos út 44. szám alatt zajlik a gumiabroncsok cseréje.

A gumi cserékre történő bejelentkezés történhet egyénileg, ill. csoportosan, a céges kapcsolattartókon keresztül. Az egyéni bejelentkezéseket - a tervezhetőség jegyében - előre kérjük megtenni, az alábbi szerviz elérhetőségek valamelyikén:

Bejelentkezés M3 telephelyre:

- szerviz.M3@mercarius.hu e-mail címen
- 70/450-6575 és
- 70/450-6576 telefonszámokon.

Bejelentkezés M5 telephelyre:

- szerviz.M5@mercarius.hu e-mail címen
- 30/343-5992 és
- 30/287-3692 telefonszámokon.

Időpontokat egységesen H-P 8:00 – 16:00 között tudunk adni, és az átszerelésnél kb. 40 - 60 perces átfutási idővel kell számolni. Várható előjegyzési idő 3-4 nap.

A bejelentkezéseknél az alábbi adatokat kell megadni:

- forgalmi rendszám
- aktuális km óra állás
- a gépkocsi használó neve, telefonszáma
- az elsődlegesen preferált nap a cserére.

Amennyiben a gépkocsigumi cseréje kiemelten hozom-viszem szolgáltatás keretein belül történik, azt kizárólag a Bérlő telephelyéről tudjuk vállalni, és várhatóan előjegyzett időpontot 5-6 napra előre tudunk adni, amely a leterheltség függvényében időszakosan növekedhet.

Ezúton kérjük szíves együttműködésüket, hogy az egyeztetett időpontban kollégáink át is vehessék az autókat, a csúszások elkerülése érdekében. (Kollégáink, kb. 15 percet fognak tudni várni az adott autóra, ez után kénytelenek visszatérni a telephelyünkre, hogy a következő időpontra előjegyzett autó és ügyfél kiszolgálása rendben megtörténhessen.) Kollégáink az autókért egy előkészített munkalappal fognak érkezni, amelyen regisztrálva lesz az átvétel, és a visszaadás időpontja. Kérjük közreműködésüket, a munkalapok külön kérés nélküli, aláírásukkal történő leigazolásához.

Fontos megjegyzések:

A vidéki városokba szervezett gumi cserék 2020.04.06-tól kezdődnek, kérjük keressék közvetlenül az egyeztetett szervizpontot a bejelentkezésre!

- A 2020.03.16-a után bármilyen egyéb szerviz vagy káresemény kapcsán műhelyünkbe kerülő gépkocsikon, kérés nélkül is el fogjuk végezni a szezonális gumiabroncs cserét, amelyről a gépkocsi visszaadásakor tájékoztatást adunk.

- A hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elvégzett gumicserék esetében megértésüket kérjük, hogy üzleti időn belül pontos időpontra nem tudjuk visszaszállítani a gépkocsikat.

- A gumi cserék mellett felmerülő egyéb szervizes kéréseket, önálló szerviz előjegyzés keretein belül tudjuk kezelni, ezért ezekben az esetekben hosszabb előjegyzési idővel kell kalkulálni.

- A 2020.03.16-a után átadásra kerülő új gépkocsikat már nyári abroncsokkal szerelve adjuk át Ügyfeleinknek.

- A szezonális gumiabroncs cserék során kifejezetten sérülés miatt selejtezésre kerülő abroncsokról fényképet készítünk, a selejtezés tényét visszaadás előtt feltüntetjük a munkalapon és kiváltó okát közöljük a használóval vagy a Bérlő kapcsolattartójával. Az így selejtezésre kerülő abroncsok pótlásának számlázását flotta szinten csak a szezonális gumi cserék végeztével, legkésőbb 2020.07.31-ig fogjuk megtenni. 

Megértésüket kérjük továbbá, hogy a szezonális gumicserékkel egyidejűleg az autók mosás-takarítását együttesen nem tudjuk vállalni, azt csak a kötelező szervizes autóink esetében tudjuk ez idő alatt is zavartalanul biztosítani.

Kérem szíves együttműködésüket a szezonális gumiabroncs cserék lebonyolításában, a megadott idő intervallumon belül.

Budapest, 2020.03.11.

Tisztelettel:

                                                      MERCARIUS KFT.
                                                      Ügyfélszolgálat