Értesítés szezonális gumicseréről

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2021.03.16-án a Mercarius Flottakezelő Kft. telephelyein kezdetét veszi flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2021.05.31-ig tart.

A fenti időszakban a

·       Mercarius M3 telephelyén a 1142 Budapest, Komáromi út 36-38. szám alatt,

·       Mercarius M5 telephelyén az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakasza mellett, a 1097 Budapest, Illatos út 44. szám alatt,

·       vagy a céges kapcsolattartókkal leegyeztetett MARSÓ Szerviz Partnernél végezzük. (Jellemzően ott, ahol a téli átállás is megtörtént és a nyári gumiabroncs garnitúra tárolásra került).   

A gumi cserékre történő bejelentkezés történhet egyénileg, ill. csoportosan, a céges kapcsolattartókon keresztül. Az egyéni bejelentkezéseket - a tervezhetőség jegyében – minimum 3 nappal előre kérjük megtenni, az alábbi szerviz elérhetőségek valamelyikén:

Bejelentkezés M3 telephelyre:

- szerviz.M3@mercarius.hu e-mail címen
- +36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 1 -es menüpont
              - 4-es gomb szerviz bejelentés
                            - 1-es gomb M3-as telephely

 

Bejelentkezés M5 telephelyre:

- szerviz.M5@mercarius.hu e-mail címen
- +36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 2 -es menüpont
              - 4-es gomb szerviz bejelentés
                            - 2-es gomb M3-as telephely

 

Bejelentkezés vidékre:

- szerviz.videk@mercarius.hu e-mail címen
- +36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 3 -as menüpont
              - 4-es gomb szerviz bejelentés
                            - 3-as gomb vidéki szervizek

Időpontokat egységesen H-P 8:00 – 16:00 között tudunk adni, és az átszerelésnél kb. 40 - 60 perces átfutási idővel kell számolni.

A bejelentkezéseknél az alábbi adatokat kell megadni:

- forgalmi rendszám
- aktuális km óra állás
- a gépkocsi használó neve, telefonszáma
- az elsődlegesen preferált nap a cserére.

Amennyiben a gépkocsigumi cseréje kiemelten hozom-viszem szolgáltatás keretein belül történik, azt kizárólag a Bérlő telephelyéről tudjuk vállalni, és várhatóan előjegyzett időpontot 5-6 napra előre tudunk adni, amely a leterheltség függvényében időszakosan növekedhet.

Ezúton kérjük szíves együttműködésüket, hogy az egyeztetett időpontban kollégáink át is vehessék az autókat, a csúszások elkerülése érdekében. (Kollégáink, kb. 15 percet fognak tudni várni az adott autóra, ez után kénytelenek visszatérni a telephelyünkre, hogy a következő időpontra előjegyzett autó és ügyfél kiszolgálása rendben megtörténhessen.) Kollégáink az autókért egy előkészített munkalappal fognak érkezni, amelyen regisztrálva lesz az átvétel, és a visszaadás időpontja. Kérjük közreműködésüket, a munkalapok külön kérés nélküli, aláírásukkal történő leigazolásához.

Fontos megjegyzések:

- 2021.06.01-től a téli abroncsokkal való közlekedés már nem rendeltetésszerű használatnak minősül, ami komoly közlekedésbiztonsági kockázattal is jár.

- A 2021.03.16-a után bármilyen egyéb szerviz vagy káresemény kapcsán műhelyünkbe kerülő gépkocsikon, kérés nélkül is el fogjuk végezni a szezonális gumiabroncs cserét, amelyről a gépkocsi visszaadásakor tájékoztatást adunk.

- A hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elvégzett gumicserék esetében megértésüket kérjük, hogy üzleti időn belül pontos időpontra nem tudjuk visszaszállítani a gépkocsikat.

- A gumi cserék mellett felmerülő egyéb szervizes kéréseket, önálló szerviz előjegyzés keretein belül tudjuk kezelni, ezért ezekben az esetekben hosszabb előjegyzési idővel kell kalkulálni.

- A 2021.03.01. után átadásra kerülő új gépkocsikat már nyári abroncsokkal szerelve adjuk át Ügyfeleinknek.

- A szezonális gumiabroncs cserék során kifejezetten sérülés miatt selejtezésre kerülő abroncsokról fényképet készítünk, a selejtezés tényét visszaadás előtt feltüntetjük a munkalapon és kiváltó okát közöljük a használóval vagy a Bérlő kapcsolattartójával. Az így selejtezésre kerülő abroncsok pótlásának számlázását flotta szinten csak a szezonális gumi cserék végeztével, legkésőbb 2021.06.30-ig fogjuk megtenni.

Megértésüket kérjük továbbá, hogy a szezonális gumicserékkel egyidejűleg az autók mosás-takarítását együttesen nem tudjuk vállalni, azt csak a kötelező szervizes autóink esetében tudjuk ez idő alatt is zavartalanul biztosítani.

Kérjük szíves együttműködésüket a szezonális gumiabroncs cserék lebonyolításában, a megadott idő intervallumon belül.

Budapest, 2021.03.09.

Üdvözlettel:

                                                                                                      MERCARIUS KFT.
                                                                                                      Ügyfélszolgálat