Járványügyi helyzet - tájékoztató

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. elkötelezett az iránt, hogy szolgáltatásait továbbra is a megfelelő színvonalon biztosítsa, a Magyarország kormánya által előírt szabályok, illetve a kialakult speciális járványügyi helyzet figyelembevétele mellett.

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében hatályba lépett intézkedések hatással vannak a Mercarius Flottakezelő Kft. munkavállalóira is, mindemellett cégünk kiemelten kezeli dolgozóinak és ügyfeleinek egészségügyi biztonságát.

Ezen elvek mentén, kollégáink és ügyfeleink védelmének érdekében az alábbi intézkedések lépnek érvénybe szolgáltatásaink területén:

  • Munkatársainknak minden esetben kötelező védőmaszkot hordani és mellőzni a fizikai kontaktussal járó köszönési formákat az Önökkel történő egyeztetés során.
  • Biztonsági szempontokat mérlegelve telephelyeink ügyfélváró helyiségében, egy időben maximum 2 fő várakozhat, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy ezt a létszámot meghaladóan legyenek kedvesek az irodán kívül várakozni.
  • Hozom-Viszem szolgáltatásunkat továbbra is biztosítjuk ügyfeleink részére az előírt alapvető személyes védelmi – higiéniai - intézkedések betartásával. 

Munkatársaink továbbra is a megszokott elérhetőségeken várják megkeresésüket: 

Központi telefonszámunk: + 36 1 770 1000.

Természetesen törekszünk arra, hogy minden szolgáltatásunkat az eddig megszokott szívonalon biztosítsuk és az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket csökkentsük.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel,

A Mercarius Flottakezelő csapata