Megnyitottuk első használtautó-kereskedésünket, a Mercart

A Mercarius Flottakezelő idei stratégiai bővülésének részeként március 1-jén megnyitotta első használtautó-kereskedését Budapesten, a Gyömrői út 115. alatti, 10 ezer négyzetméter alapterületű telephelyén.


„A Mercarius Flottakezelő leányvállalatként működő Mercarban kizárólag azokat az autókat fogjuk értékesíteni, amelyek teljes élettartamuk alatt a Mercarius flottakezelésében álltak. Ez jó hír azok számára, akik megbízható háttérrel rendelkező használt gépjárművet szeretnének vásárolni, hiszen az autók szervizeléséről, karbantartásáról, a futott kilométerekről, gumicserékről stb. teljes körű, transzparens információkat nyújtunk.” – mondta el Hőgye Attila, a Mercarius Flottakezelő stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, aki egyben a Mercar ügyvezető igazgatói posztját is betölti.

20220303-7S7A4844
A korábbi flottakezelésből „kifutott” autók életkora – a futamidő átlagos tartamából adódóan – általában 4-5 év lesz. A járművek a kereskedésbe kerülés előtt teljes körű átvizsgáláson esnek át, és a Mercarius az esetleges esztétikai hibákat is kijavítja majd, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinknek a vásárlást követően nem lesz feladatuk az autóval. Erre garanciát nyújt az autópiacon szerzett több mint 25 év tapasztalatunk, magas szintű szakmai hátterünk és a vásárlást követő 6 hónap /15 000-km- ig tartó garancia biztosítás.
 
A kereskedésünk több mint 60 autóval indul. Hosszú távon a kínálatunkban megtalálhatók lesznek a kombik, sedanok, SUV-ok, egyterűek, kishaszongépjárművek, kisbuszok egyaránt. Az üzemanyag tekintetében is teljeskörű lesz a spektrum: elektromos, hibrid, pluginhibrid, benzines és dízel autókat egyaránt forgalmazunk majd.

20220303-7S7A4894 
A kereskedés weboldalán arra is lehetőség lesz, hogy ügyfeleink online lefoglalják illetve megrendeljék a kiválasztott járművet.
A Mercar hétköznap 9-18 óra között, szombaton 9-13 óra között várja az érdeklődőket.

20220303-7S7A4867

Fotók: Varga Ádám