Mercarius a Sirha kiállításon

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban, amelyen ezúttal a Mercarius Flottakezelő csapata is képviseltette magát.

A Sirha Budapest 2020. február 4. és 6. között várta a gasztronómia, élelmiszeripar, szálloda- és vendéglátóipar, sütő- és cukrászipar, valamint a csomagolóipar szakembereit számos szakmai konferenciával, előadással és világszínvonalú versenyekkel. A rendezvényre látogatók többek a között a Jövő Áruházát is körbejárhatták a Trade Magazin Future Store elnevezésű standjánál, ahol az eladó nélküli bolt, az online webshopok és offline boltok együttes működésének, illetve az offline, de vásárlói élményeket fókuszba helyező modern üzletek koncepcióit mutatták be.

A Jövő Áruházának parkolójában a Mercarius Flottakezelő értékesítői fogadták az érdeklődőket, akik megcsodálhatták a helyszínen kiállított leújabb Tesla X modellt, amelyet a Tesla Universal Hungary biztosított a rendezvény idejére.

sirha1

„A környezettudatos, fenntartható vállalati közlekedés és elektromobilitás iránt elkötelezett cégként magunk is folyamatosan dolgozunk üzlet- és szolgáltatásfejlesztési céljainkon, így nagy lelkesedéssel vettünk részt a piaci újdonságokat, legfrissebb trendeket, valamint termék- és szolgáltatás innovációkat felsorakoztató nemzetközi kiállításon. Az pedig külön öröm, hogy a világ vezető elektromos autó márkájával működhettünk együtt, hiszen a Tesla haladó szellemisége, technikai fejlettsége, profizmusa mindannyiunk számára példaértékű lehet” – mondta el a Sirha 2020 kiállítás kapcsán Szabó Gyula, a Mercarius Flottakezelő kereskedelmi igazgatója.

sirha4