Súlyos betegségből gyógyult gyerekek próbálhatták ki a rally autózást a Mercarius jóvoltából

A Mercarius Flottakezelő és az Emil Frey Magyarország támogatásával június utolsó hétvégéjén 20 olyan kisgyerek lehetett egy szuper élményautózás részese a Drivingcamp-en, akik nemrég gyógyultak meg súlyos, az életüket veszélyeztető betegségükből.

 
A rendhagyó rally szervezője a Ments Életet Alapítvány volt, amely a beteg gyermekek álmainak megvalósítását tűzte ki célul. Ezeknek a gyerekeknek a mindennapjait a kórházi kezelések, kivizsgálások árnyékolják be, azonban egy-egy izgalmas élmény, vagy rég vágyott álom megvalósulása kizökkentheti őket a megszokott kerékvágásból, az örömteli pillanatok pedig akár a gyógyulásukhoz is hatékonyan hozzájárulhatnak.
 
A mostani rendezvényen részt vettek a betegségből gyógyult gyerekek testvérei is, akik szintén nehéz, aggodalmakkal teli időszakon vannak túl.
 
A Mercariusnál fontosnak tartjuk a hazai jószolgálati kezdeményezések támogatását. Az elmúlt évek során több egészségügyi intézményt támogattunk, de fogadtunk örökbe halmozottan hátrányos térségben működő óvodát, és nyújtottunk támogatást sérült emberekkel foglalkozó szociális intézménynek is.
 
A Ments Életet Alapítvány tevékenységét is példaértékűnek tartjuk, ezért örömmel álltunk a mostani kezdeményezésük mellé. Bízunk benne, hogy az autózáson minden család, minden gyermek jól szórakozott, és végleg maguk mögött hagyhatták az elmúlt hónapok, évek nehézségeit.

 

31-WEB_DSC_3852-121-WEB_DSC_36803-WEB_DSC_349027-WEB_DSC_379419-WEB_DSC_36682-WEB_DSC_348525-WEB_DSC_3765

Fotók: Nagy Mihály