Személyautókkal segíti a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto az Ökumenikus Segélyszervezetet

Az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett családok átmeneti otthonában, Szolnokon tartott sajtótájékoztatón adtunk át január 17-én a Pappas Auto-val közösen 4 db KIA Ceed Silver 160 T-GDI személygépkocsit, amelyeket egy évig teljes körű flottakezelési szolgáltatással együtt biztosítunk a Segélyszervezet számára.

Magyar tulajdonú vállalatként kiemelten fontosnak tartjuk a hazai közösségek, jószolgálati tevékenységgel foglalkozó szervezetek támogatását. Felelős vállalatként abban hiszünk, hogy helyi szinten aktívan részt kell vállalnunk a bajbajutottak és szociálisan hátrányos helyzetűek támogatásában. Az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját azért is támogatjuk örömmel, mert azokat az értékeket képviselik, amelyekben a Mercariusnál is hiszünk: így évtizedek óta kiemelkedő szerepet vállalnak a nélkülözőknek való segítségnyújtásban, és a társadalmi szolidaritás erősítésében is.

 4a73d25d05f64ebcb110c467929ed670

Forrás: Fekete Dániel / MÖS

 „Úgy véljük, hogy most, amikor rendkívüli időket élünk, és egy olyan problémát kell közös erővel leküzdenünk, amely mindenki érint, még inkább szükség van arra, hogy segítsünk a bajbajutottakon. Bízunk benne, hogy ezekkel a járművekkel az Ökumenikus Segélyszervezet kollégái még hatékonyabban tudják majd végezni a munkájukat” - mondta el Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón tartott beszédében.

A sajtótájékoztatón került sor a MOL Magyarország napelemparkjának átadására is, amely a jövőben az átmeneti otthon teljes energiaellátását fedezi.

06_IMG_0124_Szolnok_Atado_20220117

Forrás: Fekete Dániel / MÖS

Az eseményen részt vett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok MJV polgármestere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Ratatics Péter, a MOL Magyarország operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója, Pais József, a Pappas Auto ügyvezető igazgatója és Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.