Ügyvezetővel erősít a Mercarius Flottakezelő

December 2-án új ügyvezetővel bővül a Mercarius Flottakezelő Kft. menedzsmentje. Rónai-Horst László feladata a nagyvállalati- és multinacionális hátterű vállalati ügyfelek igényeinek kiszolgálása lesz, valamint a legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelő vállalatként ismert Mercarius Flottakezelő Kft. pozícióinak megerősítése ebben a piaci szegmensben.

5Ronai_Horst_LaszloRónai-Horst László eddigi karrierje során számos vezetői pozíciót töltött  be pénzügyi és kereskedelmi területen.

Az új ügyvezető igazgató több iparágban szerzett széleskörű szakmai  tapaszlatot, CFO-ként bizonyított többek között a Danone Baby Food és a  Business Lease cégeknél, de dolgozott az Exxon Mobilnál, a L’Oréalnál és   a Diageonál is.Legutóbbi munkahelyén, a LeasePlan Hungária Zrt.-nél a nemzetközi  cégcsoport legjobb kereskedelmi igazgatójának választották 2018-ban.  Rónai-Horst amellett, hogy elismert közgazdász, a Magyar  Elektromobilitás Szövetség felügyelőbizottságának elnökeként az e-  mobilitási piac szakértője is.

 

„A menedzsment bővítése szükséges, egyben örömteli lépés számunkra, hiszen rendkívül dinamikusan fejlődünk, amit jól mutat, hogy az idei évben több gazdasági lap is igen előkelő helyre pozícionálta a céget a legsikeresebb magyar vállalatokat ismertető listáin. Hogy a számunkra oly fontos minőségi szolgáltatás színvonalát fenn tudjuk tartani, folyamatosan profi szakembereket kell találjunk az eddig is kitűnő munkát végző csapatunkba” – fogalmazott Koleszár Róbert a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

„Az új ügyvezető belépésének köszönhetően Koleszár Róbert tulajdonostársamnak a jövőben több lehetősége lesz az országos szervizhálózatunk kialakítására, az üzletfejlesztésre, új üzletágak kiépítésére koncentrálni. Rónai-Horst László személyében ugyanis kiváló szakemberrel erősödik csapatunk, akinek piacismerete, hozzáállása és szakmai tudása egyedülállóvá teszik őt a hazai munkaerőpiacon. Bízom abban, hogy az ő érkezésével egy újabb eredményes periódus veszi kezdetét a vállalat életében” – fogalmazott Szűcs László, a Mercarius Flottakezelő társtulajdonosa.

„A legnagyobb hazai tulajdonban lévő flottakezelő vállalatnál dolgozni egyszerre megtiszteltetés és kihívás. A két tulajdonossal nagyon hasonló a gondolkodásunk, és üzleti elképzeléseink is találkoznak, ezért örülök annak, hogy csatlakozhatok a Mercarius csapatához és közösen dolgozhatunk tovább a cég sikeréért” – mondta el Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő újonnan kinevezett ügyvezetője.