Vogel Adrienn lett a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete

A nemzetközi megmérettetések népszerű raliversenyzőjét, Vogel Adriennt választotta márkanagykövetének a Mercarius Flottakezelő. Az együttműködés keretében a korábban az Év Női Autóversenyzőjének is választott sportolónak egy Kia Proceed Gt-t adott át csütörtökön a Pappas Autoval közösen a vállalat.

A Mercarius Flottakezelőnek társadalmilag felelős vállalatként szívügye a magyar sportélet támogatása. „A magas szolgáltatási színvonal biztosítása mellett kiemelten fontos számunkra, hogy olyan tehetségeket támogassunk, akik vállalatunk szellemiségéhez hasonlóan a folyamatos fejlődés hívei. Ezért is tölt el minket nagy örömmel, hogy egy kiváló eredményeket produkáló gyorsasági- és raliversenyzőt, Vogel Adriennt köszönthetünk márkanagykövetünkként"– mondta el az együttműködésről  Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő Kft. ügyvezető igazgatója. „Bízunk benne, hogy a Pappas Autoval közösen felajánlott Kia Proceed Gt-vel hozzájárulunk Adrienn idei szezonra történő hatékony felkészüléséhez és további sikeres versenyzéséhez” – tette hozzá.

2

  Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója és Fodor Tibor, a Pappas Autó Flottaértékesítési Csoportvezetője

Vogel Adrienn 2012-ben kezdte a Lotus Ladies Cup magyar márkakupában. A szezont négy futamgyőzelemmel, öt dobogóval zárta. 2016-ban a Hankook Racer Cup újonc és női kategóriájának első helyezettje, összetett negyedik helyezettje lett. 2017-ben a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, 2018-ban pedig a Formula Magazin is az Év női autóversenyzőjének választotta. 2019-ben a Kia Platinum Cupon a kupasorozat 14 éves fennállásának legjobb női eredményét érte el az összetett ötödik hellyel. Adriennel az együttműködés keretében a Mercarius Flottakezelő számos rendezvényén találkozhatnak a sport és a raliversenyző kedvelői.

9

Vogel Adrienn és Rónai-Horst László

17

 

Fotókredit: Koleszár-Sugár Kinga