Dehír: Fővárosi flottakezelő nyitott telephelyet Debrecenben

Tovább bővült a debreceni szolgáltató szektor. Egy budapesti flottakezelő vállalat nyitotta meg első vidéki telephelyét a Debrecenben. Ezzel a beruházással eddig tizennyolc munkahelyet teremtettek.

A hatszáz négyzetméteres telephelyen jelenleg hatszáz autót tudnak kezelni a szakemberek. A budapesti vállalat szolgáltatásai között egyebek mellett a gépjármű-flottakezelés, a karbantartás és üzemeltetés is szerepel. Ezeket jelenleg tizennyolc debreceni munkatárs látja el.

 

A vállalat az elmúlt időszak nehézségei ellenére sem mondott le a bővítésről, ennek köszönhetően sikerült megnyitniuk első vidéki telephelyüket Debrecenben.

 

- Covid időszak volt, chip-hiány, nagyon sok minden nehezítette a dolgokat, de mi kitartóan hittünk a nyitásban, és mára van egy gyönyörű szép szalonunk – emelte ki Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő Kft. ügyvezető igazgatója. 

Barcsa Lajos alpolgármester az átadó ünnepségen hangsúlyozta: a mostani beruházás  nemcsak a munkahely teremtés szempontjából kiemelkedő, de fokozza azt a egészséges versenyt is a munkaerőpiacon, amely a magasabb bérek biztosítására irányul.

- Van egy olyan addicionális hatás, hogy egyre több szolgáltatás megjelenik a piacon, egyre több választási lehetősége van a debrecenieknek, egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat tudunk igénybe venni. A flottakezelés területén is egy eklatáns példának lehetünk szemtanúi. Én bízom benne, hogy ez csak erősíteni fogja a versenyt a debreceni flottakezelők körében – tette hozzá Barcsa Lajos. 

Az átadó ünnepségen díjazták a vállalat által meghirdetett rajzpályázatra benyújtott legjobb alkotásokat. Erre tizenkét debreceni óvoda növendékei küldtek be A jövő autózása címmel mintegy hetven pályamunkát. 

 

Szerző: Óvári Anna

Dehir - Tovább bővült a debreceni szolgáltató szektor