HÍREK

 

Megállíthatatlanok vagyunk: Megnyílt a Mercarius és a MERCAR első vidéki telephelye
Három budapesti helyszínünket követően január 19-én Debrecenben nyílt meg a Mercarius és a MERCAR első vidéki telephelye. Az új, összesen közel 6000 négyzetméteres egységben teljeskörű kiszolgálással várjuk majd ügyfeleinket, beleértve a flottakezelési- és szervizszolgáltatásokat, valamint a használtautó értékesítést is.
A kihívások ellenére is sikeres évet zárunk 2022-ben
Változásokkal teli évet hagyunk magunk mögött, amely az autóipar eddig ismert szabályait teljesen átírta. Év elején még a koronavírus járvány hatásaiból sem tért magához a piac, amikor a háború kitörése nyomán egy sor újabb nehézséggel kellett szembenéznie az iparág szereplőinek. Az infláció, a forintgyengülés, a kamatok megnövekedése, az energiaárak (és főleg a benzinár) növekedése mindenkire nyomást gyakorolt.  
Daganatos betegségből gyógyult fiatalokkal néztük meg a Ferencváros focicsapatának edzését és a Gr...
Október 29-én a Mercarius jóvoltából ismét különleges élményben lehetett része néhány súlyos betegségből gyógyult fiatalnak és családjuknak: a nyári raliautózás után ezúttal az FTC labdarúgó-játékosaival találkozhattak, és megtekinthették a focisták edzését is.
Izgalmas beszélgetések és élményvezetés: ez volt idén az Infotér konferencián
Idén is résztvevői voltunk az infokommunikációs szektor egyik legnagyobb hazai eseményének, az Infotér konferenciának, amelyre október 18-20. között került sor Balatonfüreden.
Súlyos betegségből gyógyult gyerekek próbálhatták ki a rally autózást a Mercarius jóvoltából...
A Mercarius Flottakezelő és az Emil Frey Magyarország támogatásával június utolsó hétvégéjén 20 olyan kisgyerek lehetett egy szuper élményautózás részese a Drivingcamp-en, akik nemrég gyógyultak meg súlyos, az életüket veszélyeztető betegségükből.
Flottafinanszírozás a legkedvezőbb adózási feltételekkel: ezek az operatív lízing előnyei
A vállalkozások számára a cégautók fenntartásának, finanszírozásának legoptimálisabb formája ma mindenképpen az operatív lízing, más néven tartós bérlet, amelyet egyre többen választanak. Nézzük végig, milyen előnyei vannak ennek a konstrukciónak!
Értesítés szezonális gumicseréről
Ezúton értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022.03.21-én, kezdetét veszi, a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2022.05.31-ig tart.
A Mercarius flottakezel elsőként hidrogén üzemanyagcellás személyautót Magyarországon
A Mercarius Flottakezelő üzemeli Magyarországon elsőként hidrogén üzemanyagcellás elektromos személyautót, egy Toyota Mirai-t. A gépjárművet a Budapest Hydogen Summiton adta át Kriston Ákosnak, a Magyar Földgáztároló Zrt. elnök-vezérigazgatójának László Richárd, a Toyota magyarországi országigazgatója és Szabó Gyula, a Mercarius kereskedelmi igazgatója.
Új autót adtunk át márkanagykövetünknek, Vogel Adriennek
A Mercarius Flottakezelő elkötelezett a hazai sportélet tehetségeinek támogatása iránt. 2020-ban márkanagykövetnek kértük fel Magyarország egyik legsikeresebb raliversenyzőjét, Vogel Adriennt, akivel azóta számos rendezvényünkön és sporteseményen találkozhattak a ralisport kedvelői.
Megnyitottuk első használtautó-kereskedésünket, a Mercart
A Mercarius Flottakezelő idei stratégiai bővülésének részeként március 1-jén megnyitotta első használtautó-kereskedését Budapesten, a Gyömrői út 115. alatti, 10 ezer négyzetméter alapterületű telephelyén.
Megérkezett az MVM GO, az első hazai lakossági e-autó tartósbérleti konstrukció
Az MVM Csoporttal közösen elindított szolgáltatásunknak köszönhetően immár a lakossági ügyfelek számára is lehetővé vált az elektromos autók hosszú távú bérlése. Az MVM GO nevű szolgáltatás úttörő a hazai piacon, hiszen jelenleg nincs hasonló, lakossági ügyfeleknek kínált konstrukció Magyarországon.
Újabb értékes eszközök és berendezési tárgyak érkeztek a Kaptár Napközibe a Mercarius jóvoltából...
Büszkék vagyunk, hogy mi is részesei lehettünk a Kaptár Napközi elindulásának. Fontos számunkra, hogy magyar cégként támogathatjuk a fogyatékkal élők nappali gondozásának hazai fejlesztését.
Így maradtunk sikeresek a globális válsággal szembenéző autópiacon
Az autóipar még mindig a pandémia hatásait – a beszállítói láncok összeomlását, a chiphiányt – kénytelen kezelni, de talán az idei év végére látszik majd a fény az alagút végén. A válság hatásai ellen a rugalmas, gyors döntések és a megfelelő üzleti modell jelenthetnek megoldást – így a kihívások ellenére a Mercarius Flottakezelő sikeres évet tudhat maga mögött.
Személyautókkal segíti a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto az Ökumenikus Segélyszervezetet...
Az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett családok átmeneti otthonában, Szolnokon tartott sajtótájékoztatón adtunk át január 17-én a Pappas Auto-val közösen 4 db KIA Ceed Silver 160 T-GDI személygépkocsit, amelyeket egy évig teljes körű flottakezelési szolgáltatással együtt biztosítunk a Segélyszervezet számára.
Új telephelyet nyitottunk a Gyáli úton
Illatos úti és Komáromi úti helyszíneink után elkezdtük a munkát harmadik, összesen 22 munkatársunkat foglalkoztató Mercarius-telephelyünkön is, ahol teljeskörű kiszolgálással várjuk ügyfeleinket. Az október 15. óta működő közel 720 nm alapterületű komplexum a gépjármű átadás-átvételek mellett a szervizelés és a gumicsere, valamint az adminisztrációs és logisztikai feladatok számára is kiváló helyszínt biztosít.