GÉPJÁRMŰ-FLOTTAKEZELÉS

 

Gépjármű beszerzés
A gépjárműbeszerzés minden gondját levesszük a válláról. Felkészült tanácsadóink segítenek Önnek a minden szempontból ideális gépkocsik kiválasztásában, a költségek optimalizálásában.
Finanszírozás
A Mercariusnál fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, nemcsak a gépjárművek, de a finanszírozás területén egyaránt. Ennek érdekében számos finanszírozási lehetőséget biztosítunk, és a havidíj nemcsak forintban, akár euróban is fizethető.
Maradványérték
Flottakezelési- és finanszírozási konstrukcióknál az egyik leglényegesebb kockázati elem egy ügyfél számára a maradványérték összege és annak elszámolási módja.
Szerviz
A Mercariusnál a flottáinkba tartozó gépjárműveket saját autóinkként kezeljük, éves szinten legalább 3-4 alkalommal látjuk is azokat: téli és nyári gumicsere alkalmával, továbbá minden 15.000 kilométer után átvizsgáljuk a gépjárműveket.
Gumiabroncs szolgáltatás
Vállalatunknál elsődleges szempont, hogy ügyfeleinknek prémium kategóriás szolgáltatást nyújtsunk, minden helyzetben a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk őket. Így természetes, hogy a gumiabroncsok tekintetében is a legmagasabb színvonalat kínáljuk.
Csereautó szolgáltatás
Amennyiben a flottába tartozó gépjármű javításra szorul, a szolgáltatási megállapodás szerint saját állományunkból garantáljuk Önnek a csereutót.
Üzemanyagkártya szolgáltatás
Ügyfeleink számára díjmentesen biztosítjuk a számukra legszimpatikusabb üzemanyagkártyát, annak valamennyi elektronikus szolgáltatásával együtt. Így nemcsak kényelmesebb tankolást garantálunk, de extra kedvezményhez is juttatjuk őket.
Assistance
A Mercarius szerződésben vállalja, hogy teljeskörű assistance szolgáltatást nyújt Önnek. Saját assistance szolgáltatásunknak köszönhetően gyorsan ügyfeleink segítségére tudunk sietni és saját trailerünkkel azonnali elszállítást tudunk biztosítani.
Hozom-viszem (sofőrszolgáltatás)
Amennyiben ügyfelünk igényli, speciális sofőrszolgáltatást is biztosítunk: azaz nem Ön, hanem a Mercarius sofőrje hozza a szervizpontunkra az autót a szezonális gumicserék, átvizsgálások alkalmával.
Flottakövetés menedzsment
Amennyiben fontos Önnek, hogy folyamatosan, akár valós időben is nyomon tudja követni a flottájába tartozó gépjárműveket, mi biztosítani tudjuk Önnek a megoldást!
Biztosítások (casco / KGFB / önrészmegváltás)
Magyarország legnagyobb biztosítóinak partnereként rendkívül kedvező casco és felelősségbiztosítási tarifát garantálunk ügyfeleinknek.
Autópálya matrica – bírságok
Flottakezelőnk támogatást tud nyújtani abban, hogy beszerzi az ügyfelek részére a kiválasztott autópálya matricákat, illetve figyeli azok lejáratát, és szükség esetén megújítja, kiegészíti azokat.
Rezidens flotta ügyintéző
Ügyfeleinknek extra szolgáltatásként biztosítjuk, hogy a flottába tartozó gépjárművekkel kapcsolatos feladatokat a Mercarius kifejezetten erre a feladatra delegált munkatársa végezze.
Lejárat előtti gépkocsicsere
A Mercariusnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.
Fix árak
A Mercarius Flottakezelő ügyfelei részére szinte korlátlan lehetőségeket biztosít a költségek kiszámíthatósága érdekében.